VÅRA TJÄNSTERBilglas

Vi är ett auktoriserat bilglasmästeri vilket innebär att vi har den högsta kompetensen för att utföra bilglasbyten och bilglasreparationer. Vi har även diagnos- och kalibreringsutrustning.


Ring, maila eller kom in till oss och boka tid för rutbyte eller lagning av stenskott. Vi ombesörjer kontakt med ditt försäkringsbolag men du behöver själv kontrollera din självrisk då det varierar bland försäkringsbolagen. Självrisken betalas sedan till oss. I samband med rutbyte rekomenderar vi byte av torkarblad och det kan beställas och monteras av oss, (kostnad tillkommer).

Plast

Plast är ett populärt komplement till glas eftersom att det är lättare att bearbeta och i vissa fall tåligare. Plasten är dock repkänsligare än glas. Akrylplast/plexiglas är en optisk klar plast som kan sågas och borras men kan spricka vid oförsiktig hantering. Polykarbonat/lexan/makrolon är en ytterst tålig plast som bland annat kan användas i maskiner, fönster och fordon. Kanalplast ger dämpning av ljus och värme under soliga dagar och har ett skyddande UV-skikt på ena sidan och ska därför monteras med det skyddande skiktet mot solen.

Glas

Vi jobbar med det mesta inom glas och allt måttanpassas efter önskemål. Från den lilla glasskivan till det stora skyltfönstret. Några exempel på inredningsglas är speglar, glasräcken, dusch och bastuväggar. Andra glasprodukter som vi kan hjälpa dig med är bland annat fönsterglas, isolerglas och skräddarsydda uterumspartier. Har du fler funderingar så hör av dig till oss.

Konstinramning

I vår ramverkstad kan du välja bland många olika ramlister och vi kapar dem efter dina önskemål till både konstinramningar och speglar. Vi kan erbjuda passepartouter i många olika färger så du kan få exakt det utseende du önskar. Allt papper är givetvis syrafritt och åldersbeständigt. Ett reflexfritt Artglas med UV-skydd gör stor skillnad i hur väl du kan se och samtidigt skydda din konst. Förutom inramning av konst på papper kan vi även spänna upp konst på kilram eller efter önskemål.  Ha i åtanke att beställa i god tid då inte allt material finns på lager. Färdiga ramar finns ej.